Jeugd

Lifestyle centre

July 27, 2020

Triple ThreaT Lifestyle Centre is de belangrijkste vindplaats in het Haarlemse jongerenwerk als het gaat om instroom, doorstroom en begeleiding van jongeren in Schalkwijk en Haarlem Oost. Triple
ThreaT Lifestyle Centre biedt jongeren in Schalkwijk en Haarlem Oost laagdrempelige instroom mogelijkheden, contactmomenten en verbinding. Hier vindt community-building plaats. In het Lifestyle Centre worden worden zowel laagdrempelige activiteiten  aangeboden, als ruimte voor jonge ondernemers.

Het Triple ThreaT Lifestyle Centre is het hart van de organisatie, een plek waar jongeren op dagelijkse basis terecht kunnen. Er zijn verschillende activiteiten, evenementen en een constante  mogelijkheid om binnen te lopen.

Het Lifestyle Centre is bij uitstek de plek waar de rolmodellen dieper in gesprek kunnen komen met jongeren uit de buurt. Het Lifestyle Centre is een plek waar jongeren kennis kunnen maken met Triple
Threat, een manier om nieuwe jongeren aan onze community toe te voegen. Een veilige omgeving voor jongeren die grotendeels door de jongeren zelf gerund wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.