Media

Media (intro)

Triple ThreaT gelooft in de kracht van online bekendheid en presentatie. Een aantrekkelijke feed, high quality video’s, persoonlijke verhalen en veel activiteit. Dat is waar het nu allemaal om draait op social media. Targeting is key en wij zijn experts. We snappen, voelen en zijn jouw doelgroep. Hierdoor zorgen we ervoor dat jij online on trend bent en dat de doelgroep je gaat zien als betrokken, relevant, loyaal, maar vooral heel interessant.

Content creatie

Ben jij op zoek naar herkenning en professionaliteit in je (social) media content? Door het gebruik van branding en unieke content creëer je bij je volgers, klanten en/of toekomstige klanten een stukje binding, herkenning maar ook professionaliteit. Door ervoor te zorgen dat al je social media-uitingen op alle platformen kloppen en beschikken over de juiste tone-of-voice, positioneer je jouw bedrijf niet iets beter dan je concurrent.

Social media beheer

Ben jij op zoek naar een social mediaspecialisten die je op maandelijkse basis gaat ondersteunen met jouw social media? Die op een deskundige en professionele manier naar jouw huidige marketingstrategie kijkt en gericht adviezen geeft over alles wat met social media, een social media huisstijl en het draaien van campagnes te maken heeft.

Triple ThreaT help je graag met hoe je je online zo goed mogelijk zichtbaar maakt!>Door verschillende pakketten aan te bieden zorgen wij ervoor dat jij je professioneel, meegaand met de veranderingen, jong en aantrekkelijk kunt presenteren op het internet wanneer je succesvol wilt ondernemen, maar altijd op een manier die naadloos bij jou past.

Vraag een Offerte aan

Bekijk het overige aanbod