Stichting Triple ThreaT heeft jarenlang ervaring in het verzorgen van workshops op bijvoorbeeld scholen, evenementen, bedrijfsuitjess en nog veel meer toffe plekken.
Deze workshops zijn gebaseerd op de doelstellingen van Triple threat : inspireren, motiveren maar voraal enthousiasmeren, zo brengen wij de Triple Threat energie over tijdens uw activiteit. De workshops bestaan uit een aantal sportieve, creatieve , uitdagende & leerzame aspecten . voor meer informatie kunt u mailen naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 Onze workshops bestaan uit een combinatie van basketball en freestyle basketballworkshops.

 De basketbalworkshops zijn gericht op het prikkelen van deelnemers op een creatieve en unieke manier. Niet de standard basketbaloefeningen, maar juist oefeningen waar de focus niet op niveau ligt maar op plezier en inniovatief spelelement.
Freestyle basketball is voortgekomen uit de streetball (straatbasketbal) cultuur. Deze Urban Sport wordt maar door een hand vol artiesten beoefend. Bij Freestyle basketbal draait het voornamelijk om techniek en presentatie. Freestyle basketball biedt een spectaculaire toevoeging op de activiteit.

Workshop aanbod :  

Hiphop/Dans  
Bevat elementen van zowel breakdance als streetdance, aangevuld met diverse ander dansstijlen, maar is bovenal gebaseerd op ’Freestyle’ dansen. Oftewel luisteren naar de muziek en daar je eigen interpretatie qua bewegingen aan geven. Uiteraard kan het ook gestructureerd in de vorm van een choreografie. Hiphopdance wordt voornamelijk beoefend op, hiphop gebaseerde, populaire muziek van nu.  
 
Funcamp  
Funcamp is het in team verband sporten, waarbij plezier voorop staat. We gebruiken juist functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken is: tillen, gooien, springen, rennen. Daardoor versterken we je prestatievermogen op alle dimensies van fitheid: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel; weerstandsvermogen; sterkte; flexibiliteit; kracht; snelheid; coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid. 
 
Straatvoetbal  
Bij het straatvoetbal is een panna (het spelen van de bal door de benen van de tegenstander) geven de grootste uitdaging die er bestaat. Teamprestatie en zelfs doelpunten zijn ondergeschikt aan dit fenomeen. "Het is een schitterende vorm van voetbal. Alleen is het iets minder bekend dan het veldvoetbal. Het mooie aan pannavoetbal is dat iedereen plezier beleeft aan het spel. Ongeacht je kwaliteiten'', zegt Matthew Gernaat, één van ´s werelds beste straatvoetballers. 

Tricking/ Martial arts 
 Tricking is de ultieme combinatie van vechtsport en acrobatiek! Sprongtrappen en andere vette technieken uit de vechtsport worden gecombineerd met turnelementen zoals salto’s en twists. Na oefenen in de gymzaal, kun je “Tricking” op straat, in het winkelcentrum, waar jij maar wil, uitvoeren!!! Tricking is DÉ nieuwe extreme sport voor jongeren vanaf 13 jaar!  

Capoeira  
Capoeira is een spel, vaak omschreven als een Braziliaanse vechtdans. Zij heeft haar wortels in soortgelijke spelen of riten die werden meegebracht door de Afrikaanse bevolking in de tijd van de slavernij in Brazilië. Twee mensen spelen het capoeiraspel in een door mensen gevormde cirkel, waarvan het hart een rij muzikanten is. Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek, waarbij de 'verdedigende' partij laag gebukte, ontwijkende bewegingen maakt. Kenmerkende bewegingen van het spel zijn de ginga; een swingende basisstap van waaruit alle mogelijke bewegingen voortvloeien. Capoeira ziet eruit als een combinatie van vele acrobatische bewegingen en draaitrappen.  

Contact

Adres: Rivieraplein 3a
2037 AS, Haarlem

Telefoon: 0622140710

Email: info@triplethreat.nl