Met het Triple ThreaT freestyle showteam bereiken wij een groot en gevarieerd publiek. Het showteam  gebruikt skills, positieve energie en humor om het publiek te vermaken.
Door een combinatie van muziek en basketbal choregrafie ontstaat er een unieke en inspirerende show. De act is zeer dynamisch, spetterende en alles op maat van muziek,
het zal u doen verbazen wat het showteam met 1,2 en zelfs 3 ballen kan.

Wij doen shows op hele diverse plekken. Denk hierbij aan sportevenementen, gala's, festivals,  tv commercials, winkelopeningen, theater, conferenties. Alles is mogelijk!

Referenties:

- Richard Krajicek Foundation (verschillende evenementen: gala, opening pleintjes, partner sponsorloop)
- Techniekpact (jaarconferentie)
- Vriendenloterij (goedgeldgala)
- Coca Cola (opening Olympic Moves)
- Nederlandse Basketbal Bond (Basketbaltoernooien)
- Gemeente Amsterdam (Basketbaltoernooien)
- Sportsupport (huldiging kampioenen Bloemendaal en Haarlem)
- Basketbalverenigingen ( MBCA basketbalkamp, lansmeer basketbalkamp, final 4 dames eredivisie)
- Mario Bennes basketbalkamp

TV appearances:

- Holland's got Talent